ipari ultrahangos párásító
ultrahangos párásító Budafoki nyomdában

Ultrahangos ipari légnedvesítő 2 kg/h

790.000 Ft Nettó ár

 

Az ultrahangos elven működő párásítóval lehet a legjobb porlasztást elérni. 1 micron méretű vízcseppeket más adiabatikus légnedvesítővel nem lehet előállítani. Mint a legfinomabb porlasztást előállító berendezés, az ultrahangos légnedvesítő által előállított pára igényli a legrövidebb keveredési szakaszt. Egy 1 kg/h teljesítményű berendezésnek 24 celsius fok, és 30%relatív páratartalom mellett, 0,4 méter a keveredési szakasza.  Kis méretei, és halk üzemelése miatt szinte bárhol alkalmazható, légcsatornában is.

Ilyen eszközzel lehet kis, szűk területek, laborok, inkubátorok pára szabályzását megoldani.

Egyetlen hátránya a relatív alacsony maximális kapacitás. Ha nagyobb teljesítményre van szükség, azt általában több berendezéssel kell megoldani, így bizonyos esetekben ez drága megoldás. 60 kg/h kapacitás fölött szinte biztos, hogy nem ez a leggazdaságosabb technológia, pontosabban hatalmas beruházási költséget jelentene, hiába az alacsony üzelmeltetési költség.

Villamos erengia fogyasztása és, karbantartási igénye minimális, így az ipari ultarhangos párásító üzemeltetése az egyik legolcsóbb légnedvesítési megoldás.

ultrahangos párásító működési elve
ultrahangos párásító működési elve

Termékleírás

AZ ÁR CSAK A LÉGNEDVESÍTŐ BERENDEZÉSRE VONATKOZIK. A VEZÉRLÉS, ÉS PÁRA ÉRZÉKELŐ ÁRÁT NEM TARTALMAZZA.

A vezérlésre általában egyedi árat szoktunk készíteni. A legolcsóbb, relés vezérlés ára nettó 180.000 Ft.

Pára érzékelő higrosztát nettó 110.000 Ft

TIPP: Saját ventilátorral vannak szerelve az egységek, telepítésükhöz áram, és víz bekötés, illetve csatorna szükséges a leeresztéshez. A párásító egység 48V-os árammal működik. Ez a legkönnyebben telepíthető berendezés, gyakorlatilag bárhol elhelyezhető, csak  a berendezés méreteire kell figyelni. Szükség esetén rendelhető befújó csővel is. A berendezésen belüli ventilátorok segítik a befújást, keveredést.

MÉRETEZÉS: Érdemes a kapacitást 10-15%-kal felül méretezni. Itt is igaz, ami a többi ipari légnedvesítő/párásító berendezésnél, hogy hosszabb a várható az élettartam, ha nem dolgozik folyamatosan 100%-os kapacitással.

VÍZMINŐSÉG: Leginkább RO kezelt vizet javasolunk használni. A gyártó által javasolt víz vezetőképessége kevesebb, mint 80 micro siemens.

További információk

Alkalmazási terület

Ablak gyártó üzemek páratartalom szabályzása, Állattartók (istálló hűtés), Borászatok, pincészetek páratartalom szabályzása, Bőrgyárak, Bútorgyárak, Cement gyárak, Cserép gyárak, Dohánygyárak, szárítók, Elektronikai műszer gyártók (ESD védelem), Élelmiszer ipar, Fényezők, Festő üzemek, Gomba termesztők, Gumigyárak, Gyárak, üzemek, Gyógyszeripar, gyógyszergyártók, Halas pultok, Hűtőkamrák, Irodák, Kerámia gyártók, Kórházak, Közterek, strandok, Laboratóriumok, Múzeumok, Nyomdák, Porcelán gyárak, Textil ipar, Tisztaterek, Toll szárító üzemek, Zöldség standok

Beltérben vagy szabadban működtethető?

Csak beltérben

Nedves levegő eloszlás

Koncentrált

Mire használható?

2. LÉGNEDVESÍTÉS, páratartalom szabályzás, 2/a. Technológiai légnedvesítés, 2/b. Komfort párásítás (humánkomfort páraszabályzás), 2/c. ESD (elektrosztatikai kisülés) elleni védelem

Teljesítmény kg/h

2 kg/h

Környezeti hőmérséklet

Normál hőmérséklet

Higéniai szint

Standard higéniai szint

Előállított nedves levegő

1 micron méretű vízcseppek

Mobilitás

Fixen telepített ,nem mozdítható

Leadási pont, befújás helye

Közvetlenül a helységben, (4 m-nél nagyobb belmagasság), Közvetlenül a légtérben ( 4 m-nél kisebb belmagasság esetén), Munkaállomás, vagy gép közvetlen környezetében, Légcsatornában, Légkezelő berendezés részeként

Energia felhasználás

0,65 kW

Karbantartási igény

évente 1-szer

Zaj szint

5 dB

Milyen vízzel működik?

Kezelt (RO) vízzel

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Ultrahangos ipari légnedvesítő 2 kg/h”