Ipari légnedvesítő, porlekötő, és ipari adiabatikus hűtő berendezések

Válassza ki a megfelelő légnedvesítő berendezést kapacitás, vagy felhasználási mód szerint.

A lehetséges szűrők közül annyit használ, amennyit csak kíván, illetve amennyi alapján kellően leszűkítette a berendezések körét. Nincs kötelezően használandó szűrő, de főleg az ipari légnedvesítő/párásító berendezések esetében elengedhetetlen a teljesítményt meghatározása, enélkül nem fog tudni árat kalkulálni.

Ha nem ismert a szükséges kapacitás (kg/h), hívjon a 0620 540 7600-as telefonszámon, vagy írjon a bitter.richard@gmail.com email címre. Szükség lesz a helység méreteire (szélesség, hosszúság, magasság), a légtérbe befújt, és elszívott levegő mennyiségére és állapotjelzőire, a kiinduló légállapotra (hőmérséklet, relatív páratartalom) nyári és téli szélsőértékekre, valamint az elérni kívánt légállapotra, és a várható üzemre ( egész évben fog-e üzemelni, hány műszakban, stb?)

A méretezésre legalább 1 nap szükséges, ha az adatok rendelkezésre állnak.

Ha ismeri a szükséges kapacitást, akkor néhány perc alatt ki tudja választani az ideális  technológiát, berendezést.

Magas nyomású légnedvesítő/párásító berendezés esetében, mivel itt szakaszos üzemre szoktuk tervezni a rendszert, 2-3 szoros kapacitásra kell tervezni ( általában 10 másodperc működés, 20 mp szünetre állítjuk be a működést).

Egyéb berendezések esetében is érdemes 10-20 %-kal felül tervezni a rendszert, minden gép élettartamát növelni, ha nem kell folyamatosan teljes kapacitáson dolgoznia.

Mielőtt belekezd a további szűrésekbe, néhány magyarázat a szűrők jelentéséről:

LEADÁSI PONTOK ELOSZLÁSA: ( koncentrált/ széles terülés): Például egy 18 kg/h kapacitású ipari ultrahangos légnedvesítő (párásító) berendezés 4 ventilátorral segíti a pára befújását a légtérbe, ezek mind néhány cm-re, a berendezésen belül helyezkednek el. A magasnyomású porlasztásos légnedvesítők esetében, 18 kg/h beporlasztása, 6 fúvókával 10-20m-es szakaszon történik, 1 darab központi szivattyúval. Az eloszlás alatt tehát az egy berendezéshez/ fő egységhez  tartozó leadási pontok elhelyezkedését értjük.

HIGÉNIAI SZINTLaboratóriumi higéniai szint a teljesen sterilizált, felforralt vízzel működő, gőz légnedvesítő berendezések. Kórházakban, laborokban szokásos higéniai elvárás, a legionella, és egyéb betegségek elleni védekezés leg elterjedtebb módja. Standard higénia szint: Minden olyan berendezés ebbe a kategóriába tartozik, amely a felhasznált vizet nem forralással, hanem egyéb módon sterilizálja. Többnyire finom szűrést, időszakos átmosást, leürítést, Ultraviola fénnyel (UV lámpával) való sterilizálást, illetve ezek kombinációját takarja.

MILYEN KÖRNYEZETI HŐMÉRSÉKLETEN FOG MŰKÖDNI?: A "normál hőmérséklet" itt a +5 és +40 celsius fok  közötti tartományt jelenti. Hűtőkamrákban, gomba termesztőkben fagypont közeli hőmérsékleten kell működni a berendezésnek, ezt a tartományt " 0 fok körüli" gyűjtőnéven használjuk.

 

Egy termék se felelt meg a keresésnek.